Algemene Voorwaarden

Wat we van jou verwachten:
  • Dat je minimaal 16 jaar bent.
  • Dat je begrijpt dat de piemels, gipsen vormen zijn om te versieren. Puur decoratie dus en niet om verder mee te ‘experimenteren’.
Wat je van ons kan verwachten:
  • Dat je 14 dagen de denktijd hebt. Wil je ze toch niet, dan kun je ze terugsturen. Lees hieronder bij het ‘Herroepingsrecht’ wat je dan moet doen.
  • Dat wij ze zo goed mogelijk verpakken en jij ze heel binnen krijgt. Mocht er één of meerdere breken tijdens het transport, maak er een foto van, stuur die naar ons en we sturen je gratis nieuwe op. Zie hieronder wat de voorwaarde zijn.
Herroepingsrecht

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst de aankoop ontbinden door dit aan ons te laten weten via de mail (info@lullenpimpen.nl) of vul dit formulier in: Aankoop Ontbinden. Wij zullen je dan een bevestiging sturen en je hebt dan 14 dagen de tijd om de piemels terug te sturen naar: Laanstraat 22A, 3762 KD Soest. De verzendkosten zal je zelf moeten betalen. Wanneer we de piemels hebben ontvangen boeken we het bedrag van de ongebruikte en hele piemels weer terug op je rekening.
Tijdens je bedenktijd moet je dus zorgvuldig omgaan met de piemels. Je mag ze uitpakken en bekijken, maar niet versieren of kapot maken. Zorg dan ook dat je ze goed verpakt en weet dat je zelf de kosten van de zending moet betalen. Het risico en de bewijslast voor juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou als consument.

Gebroken Piemels

We doen ons best om de piemels zo goed mogelijk te verpakken en gelukkig zijn gebroken piemels bij ons een uitzondering. Toch kan het gebeuren dat er één of meerdere breken tijdens het vervoer. Zorg dan dat je binnen 14 dagen na ontvangst een duidelijke foto maakt van de gebroken vormen en deze opstuurt naar info@lullenpimpen.nl. Wij sturen je dan gratis en zonder verzendkosten vervangende toe.
Gekochte verf en versiering: bewaar de bonnetjes.
Wij zijn alleen verantwoordelijk voor het leveren van de piemels. Mocht de activiteit die je gepland had met de piemels, om welke reden dan ook niet door gaan, dan zijn we niet verantwoordelijk voor andere kosten die je hebt gemaakt of gaat maken. Zelfs wanneer door een fout van ons je de workshop niet kan doen, dan worden de onkosten zoals het inkopen van verf, versiering, kwasten of de huur van een locatie niet door ons vergoed. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor dus bewaar de bonnetjes goed en maak goede afspraken mocht je een ruimte willen huren voor de activiteit.

Prijzen op de website.

Alle prijzen die op de website staan, zijn inclusief btw.
We doen natuurlijk ons best om geen fouten te maken, maar een programeer of typefout is zo gemaakt. We geven dan ook geen garantie dat er geen fouten op de website staan. Herkenbare fouten vormen nooit een aanleiding om ons te houden aan de overeenkomst. Mocht de informatie op de website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom is namelijk van ons.

Levertijd

Houd er bij het bestellen wel rekening mee dat de piemels die we verkopen handgemaakt zijn en de voorraad sterk afhankelijk is van de aanvragen die we krijgen. Om teleurstelling te voorkomen raden we je daarom aan om op tijd te bestellen. We doen wel ons best om binnen 3 werkdagen te leveren, maar bestel je minder dan een week van te voren, geeft dit dan even duidelijk aan, zodat wij kunnen inschatten of we op tijd kunnen leveren.